Termeni si conditii

Acest document se referă la conditiile în care poate fi utilizat website-ul www.gpsholding.ro. Accesând sau utilizând website-ul www.gpsholding.ro, sunteti de acord cu termenii și conditiile de mai jos.

COMPANIA
Compania care administrează www.gpsholding.ro, denumit în continuare “site”, este SC GPS BN HOLDING SRL, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J06/702/2011 și având Codul Unic de înregistrare: RO29377166 și sediul social: Str. Piata Mica 9, Bistrita, BN.

INFORMATII GENERALE
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuantele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setărilor monitorului utilizatorului. Clientii www.gpsholding.ro vor fi întotdeauna informati daca un produs este sau nu disponibil în stoc și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Informatiile de pe site pot fi schimbate în orice moment, fară o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.gpsholding.ro vor fi însotite în momentul livrării de factura fiscala sau de bon fiscal și certificat de garantie.

PROPRIETATEA – DREPTURI DE AUTOR
Utilizarea site-ului www.gpsholding.ro (incluzând vizualizarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator și SC GPS BN HOLDING SRL, de aceea se recomandă citirea cu atentie a paragrafelor următoare.Întregul continut al site-ului www.gpsholding.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fară acordul scris al SC GPS BN HOLDING SRL a oricăror elemente apartinând site-ului www.gpsholding.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă maniera fară acordul societătii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștintă orice utilizare fară acordul societătii fiind pedepsită conform legii.

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fară a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte și altele asemenea, pot fi proprietatea exclusiva a SC GPS BN HOLDING SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucătilor de text, afișarea, vinderea, etc. a coninutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau a altor informatii găsite pe site, fară permisiunea explicită, acordată în scris de către SC GPS BN HOLDING SRL.

Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licentă de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

CLIENTII – CONFIDENTIALITATEA ȘI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
www.gpsholding.ro are o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor clientilor. Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, SC GPS BN HOLDING SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. În ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date vă rugam să accesati Politica de Confidentialitate pusa la dispozitie și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.Transmiterea de către client de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. oferă societătii SC GPS BN HOLDING SRL acces nerestrictionat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informatii.


PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMATIILOR
Orice nemultumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul www.gpsholding.ro, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, va fi comunicată direct prin e-mail la adresa info@gpsholding.ro.Nemultumirea / reclamatia clientului va fi înregistrată și va primi un răspuns în scris, pe adresa de e-mail mentionată cu ocazia aducerii la cunoștintă a nemultumirii / reclamatiei, în termen de cel mult 5 zile lucrătoare.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDITIILOR
SC GPS BN HOLDING SRL își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la continutul site-ului www.gpsholding.ro, politica, termenii și conditiile de utilizare, fară a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenti să anuntam clientii despre aceste modificări.Utilizatorul site-ului www.gpsholding.ro are obligatia de a verifica în mod regulat Termenii și Conditiile de Utilizare.În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către SC GPS BN HOLDING SRL va înceta utilizarea site-ului.Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

DISPOZITII FINALE
Acest site este detinut de către SC GPS BN HOLDING SRL, care oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către utilizatori a acestor Termeni și Conditii. Accesând și utilizând site-ul utilizatorii își oferă automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și Conditiilor de pe site.
SC GPS BN HOLDING SRL are dreptul de a modifica Termenii și Conditiile oricând, fară o notificare prealabila, publicând varianta actualizata pe site, iar clientul are obligatia de a citi Termenii și Conditiile ori de cate ori accesează site-ul.
Clientul are obligatia de a respecta întocmai Termenii și Conditiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apară, invocând necunoașterea Termenilor și Conditiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site. SC GPS BN HOLDING  SRL își rezervă dreptul de a șterge recenziile, aprecierile sau orice alte comentarii lăsate de utilizatori și care contin un limbaj vulgar, ofensator la adresa unui alt utilizator / cumpărător / moderator al site-ului sau acele informatii care instigă la violentă pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a vârstei, a statutului de veteran, a orientării sexuale sau politice a unui utilizator / cumpărător / moderator.